Студентська молодь волонтерувала на фестивалі «Світ без обмежень-2021»

Першоджерело: Студенти СНУ ім. В. Даля волонтерили на фестивалі «Світ без обмежень-2021»

За сприянням представниці ГО "Лабораторія розвитку Луганщини", Яни Литовки,  Студентська молодь волонтерувала на фестивалі «Світ без обмежень-2021».

Метою заходу є розбудова миру через просування ідей інклюзивного та толерантного суспільства задля запобігання конфліктів, виховання толерантності, солідарності, діалогу та взаєморозуміння у громадах Луганської та Донецької областей.

Чому важливо молоді брати участь у подібних заходах?

Фестиваль сприяє подоланню стереотипів, розкриває питання інклюзії, виховує толерантне суспільство, популяризує волонтерство, що позитивно впливає на студентську молодь та розвиває м’які навички. Також волонтери, окрім гарного досвіду, отримають відзнаки за їхню допомогу у вигляді брендованих флешок, коміксів, наліпок тощо.

Серія заходів «Світ без обмежень» організована у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

16:12 Яна Чанкотадзе
Немає коментарів. Ваш буде першим!