А як Ви провели День батька?

18-20 червня до Дня батька було проведено тематичний триденний Мандрівний родинний табір, маршрут якого пролягав від Ізюма до Святогірська через річки Оскіл та Сіверський Дінець.

Захід відбувся за ініціативи ТатоHub.Мирноград з метою посилення принципів гендерної рівності шляхом зміни соціальних уявлень щодо гендерних ролей, подолання гендерних стереотипів та збільшення участі чоловіків у вихованні дітей та розподілі домашніх обов'язків. Активності в рамках даної ініціативи також покликані створити умови для подолання негативного психологічного впливу самоізоляції та карантинних обмежень на громаду та родини.

У заході взяли участь 22 учасника та учасниці з міста Мирнограда. За час таборування всі вони мали змогу загартовуватися водою та сонцем, а також отримати яскраві емоції від спільного подолання викликів та відчути себе справжньою командою.

ТатоHub.Мирноград було створено в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру ГО "Портал "Пошук" за фінансової підтримки Європейського союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

За додатковою інформацією звертайтеся:

Кондратьєва Дарія

тел.: +38 093 021 26 84

e-mail: dar.i.ia.kondratieva@gmail.com

16:40 Daria Kondratieva
Немає коментарів. Ваш буде першим!