Своєю справою гори та не згорай

Однією з найбільш поширених перешкод до професіоналізму, творчості і самореалізації людини є виникнення синдрому професійного вигорання. У міру розвитку синдрому з'являється відчуття втоми, яке поступово змінюється розчаруванням, зниженням інтересу до своєї роботи.

Для того, щоб відволіктися від буденних справ, опинитися із колегами в невимушеній атмосфері та зарядитися позитивом зібралися разом учасниці арт-заняття «Своєю справою гори та не згорай», що відбулося 14 листопада у Центральній бібліотеці Олександрійської міської ЦБС.

Тренерка – Аліна Касьянова запропонувала за допомогою метафоричних асоціативних карток поділитися своїм настроєм та очікуваннями від заняття. Після цього налаштовувалися на позитив за допомогою нейрозарядки.

Далі, об’єднавшись в групи, учасниці – бібліотекарки ОМЦБС, створили колаж-асоціацію «Успішна бібліотекарка», під час вправи панувала атмосфера творчості, в якій команди працювали злагоджено, як єдиний механізм.

Наприкінці заняття після презентації колажів обговорили ще раз, що для легкості в роботі, відчуття інтересу до своєї справи необхідно відпочивати, радувати себе хоча б маленькими дрібницями та давати час для творчості й натхнення.

Проєкт «ВільноХаб» втілюється в рамках програми Мріємо та діємо, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Краматорск, сел. Шабельківка, вул. Волгодонська, 22
Немає коментарів. Ваш буде першим!