Тренінг "Бізнес-модель для власної справи"

Насичені та ефективні три дні Тренінг "Бізнес-модель для власної справи" пролетіли дуже швидко. Учасниці здобули нові знання та потужний емоційний поштовх для реалізації власної справи.

Багато практичних завдань дали чітке розуміння подальшого вектора розвитку, а предметний розгляд бізнес-ідей виявив їх слабкі та сильні сторони. При складанні плану на найближчі роки дехто з учасниць істотно трансформував теперішні ідеї.

Дівчата отримали від тренерів Anna Gulevska та Serhiy Kornyliuk дуже відповідальне домашнє завдання — написати бізнес-план у строго визначені терміни. Це ще один виклик, що наблизить кожну з них до втілення своїх бізнес-амбіцій. Кращі бізнес-моделі у рамках проєкту отримають необхідну для старту чи масштабування бізнесу техніку від ГО ОГІЦ.

Ще одним важливим моментом тренінгу стало неформальне спілкування. Дівчата перебували в колі однодумців, ранкова Zumba заряджала енергією, а чудові краєвиди надихали.

Участь в тренінгу взяли жінки, що мешкають у громадах, залучених до проєкту "Жіноче лідерство: на шляху відновлення України»". Це Олександрійська, Знамʼянська, Приютівська, Кременчуцька громади.

Проєкт «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України» фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО ОГІЦ.

Краматорск, сел. Шабельківка, вул. Волгодонська, 22
Немає коментарів. Ваш буде першим!