День довіри

Відкритість, щирість, любов, емпатія, вдячність і довіра… саме ці емоції переповнювали учасників мобілізаційного заходу “День довіри”, проведеного у суботу, 22 жовтня в Приютівській громаді, командою Десяте Квітня та представниками ЦЕНТР ДОПОМОГИ ОЛЕКСАНДРІЯ і ГО “Час для шоу” за сприяння Приютівської ТГ та Цукрозаводського БК.

Здається, що нічого особливого не було заплановано: екскурсія парком, спілкування, фуршет для ВПО і місцевих… але …

  • завдяки приймаючій громаді і екскурсії від Марини Дячук пересленці і місцеві заново відкрили для Приютівську громаду, її багатство і потенціал;
  • завдяки вправам тренерки з командотворення Аліни Касьянової з перших хвилин заходу понад 50 осіб познайомилися та налагодили комунікацію;

  • завдяки співу вокалістів ГО “Час для шоу” сльози радості, гордості і смутку водночас заповнили серця та очі присутніх;
  • завдяки зусиллям волонтерів і особисто Любові Мороз та Анни Безкровної звичайний фуршет порадував не тільки смаком, а й подарував естетичне задоволення.

Дякую кожному присутньому, адже саме ви створили атмосферу довіри, яка підтримує, допомагає кожен день рухатися до втілення мрій, рухатися до перемоги.

І запрошую надихатися історіями ВПО, які приїхали до нас та вже самореалізовуються у громадах. Серія з семи історій незабаром з'явиться в Заметка - Новини Олександрії завдяки Елена Карпачёва, а повна версія публікацій разом із порадами психолога щодо адаптації в нових умовах життя буде надрукована в каталозі.

Мобілізаційний захід «День довіри» проведено з ініціативи ГО "Десяте квітня" в рамках проєкту з UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні.

#ДеньДовіри #ВПО #ДК Приютівська громада

Анна Орловська: ~~~ дивитись ще тут ~~~

Краматорск, сел. Шабельківка, вул. Волгодонська, 22
Немає коментарів. Ваш буде першим!