Граємо в настільні ігри у бібліотеці

30 серпня в Центральній бібліотеці Олександрійської міської ЦБС усі охочі зібралися, щоб пограти у незвичайну гру. Вона схожа на «Крокодила», але не можна показувати пантоміми, подібна до «Аліасу», але говорити заборонено.

«Але як же тоді грати?», — спитаєте ви. За допомогою спеціальних прозорих карток та простих зображень на них можна створити німу розповідь, ситуативну картинку та навіть анімацію.

Під час гри, яку модерувала Аліна Касьянова — педагогиня, Амбасадорка Миру, гравці продемонстрували не абияку креативність та почуття гумору. Цікаво те, що жоден із учасників не мав досвід у цій грі. Тому вийшло вдвічі веселіше.

Нові знайомства, захоплююча гра, смаколики... Здається, ідеальні складові для створення гарного настрою. А якщо сюди додати ще є новий формат гри, то вийде взагалі ідеальний коктейль емоцій.

Не встигли записатися на цей раз? Не біда! В нашому ігровому просторі ще багато цікавих ігор. Стежте за оновленнями!

Проєкт «ВільноХаб» втілюється в рамках програми Мріємо та діємо, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Краматорск, сел. Шабельківка, вул. Волгодонська, 22
Немає коментарів. Ваш буде першим!