Чим займаються переміщені Амбасадори Миру?! Валентина Борульник - тепер волонтерить в Карітасі м. Івано-Франківськ

Чим займаються переміщені Амбасадори Миру?! Валентина Борульник - тепер волонтерить в Карітасі м. Івано-Франківськ
Валентина Борульник — волонтерка Карітасу Івано-Франківськ та ще кількох організацій в Донецькій та Луганській області. За фахом вчителька в м.Селідове, членкиня ГО «Амбасадори миру». Війна змусила чоловіка піти до лав ЗСУ, а жінку разом з дітками переїхати на Франківщину, але і тут Валентина намагається допомагати чим може: сортує одяг, продуктові пакунки: «Кожен день хочеться будувати зміни в країні, це мій життєвий ресурс бути корисною таким людям, як і я».

Валентина не так давно пирймала участь у важливій публічній події в  місті Івано-Франківськ в фото виставці, яка проходила в Фортечній  галереї «Бастіон»  та мета якої була показати важливість об'єднання та гуртування українців і українок у щоденних маленьких справах для наближення перемоги. На фотовиставці були представлені 9 волонтерських історій, які по-особливому показують міцний тил держави і кожного з нас.

Зображення

Отець Володимир Чорній, директор Карітас Івано-Франківськ зазначає: «Церква завжди стоїть на сторожі гідності людини. Наш народ за 9 років війни показав, що він гідний волі. Церква і Карітас намагаються об'єднати цих людей: місцевих, переселенців, парафіяльних волонтерів. Вони всі своєю працею, жертовністю любов'ю доказують, що гідні бути вільними».

Валентина Борульник — волонтерка Карітасу Івано-Франківськ та ще кількох організацій в Донецькій та Луганській області. За фахом вчителька в м. Селідове, амбасадорка миру, членкиня мережі ГО «Амбасадори миру» з Донецької області. Війна змусила чоловіка піти до лав ЗСУ, а жінку разом з дітками переїхати на Франківщину, але і тут Валентина намагається допомагати чим може: сортує одяг, продуктові пакунки: «Кожен день хочеться будувати зміни в країні, це мій життєвий ресурс бути корисною таким людям, як і я».

Зображення

Інші 7 історій теж через людські вчинки розказують про надзвичайну силу і гідність, якою багаті українці: дорослі і маленькі.

На відкриття фотовиставки завітала пані Людмила Сірко — заступниця голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації: «Це пам'ять тих історій, про які ми не повинні забувати, на яких ми маємо навчати своїх дітей » — зазначає пані Людмила.

Виставка триватиме в Фортечній галереї «Бастіон» до 30 листопада, тож не пропустіть та надихніться волонтерськими історіями і ви.

Якщо не маєте часу відвідати виставку, то докладніше про кожного волонтера і волонтерку ми розповімо на нашій сторінці, отож слідкуйте за оновленнями.

Разом до перемоги!

Джерело: https://www.facebook.com/caritas.ivanofrankivsk


Читайте наші новини на телеграм каналі

14:55
1868
Немає коментарів. Ваш буде першим!