Вміння виходити з різних складних ситуацій: Анастасія Пефтиц та Максим Михайлишин

Вміння виходити з різних складних ситуацій: Анастасія Пефтиц та Максим Михайлишин
Ми продовжуємо серію статей про учасників «Світ без обмежень». Ця, третя стаття серії матеріалів — про сімейну пару: Анастасія Пефтиц та Максима Михайлишина. Відвідувачам фестивалю запам'яталася ця молода пара з міста Новогродівка Донецької області, які стали переможцями конкурсу “Спортивна звитяга”.

Нагадуємо, що “Світ без обмежень” — це серія міжрегіональних заходів, яка вже втретє об’єднує небайдужих та активних людей із різних куточків України. В рамках “Світ без обмежень” проходив конкурс пар для людей з інвалідністю. 

Зображення

Максим та Анастасія познайомились два роки тому у лікарні Донецька. Одразу сподобались один одному, почали спілкуватися і гуляти.

Якось раз сиділи в парку і це була осінь. Якраз падали каштани і Максим закривав Анастасію від них своїми руками, що б каштани не травмували її. Але один з каштанів, потрапив Максиму в кишеню. Коли прийшов час прощатися він дістав його і віддав Насті. Цей каштан, до сих пір лежить у Анастасії в скриньці, як пам'ять про першу зустріч.

Зображення

У Максима та Анастасії багато різних інтересів. Максим у вільний час грає на гитарі, займається IT-програмами, любить займатися спортом – віджимається на брусах. А Анастасія — займається вишиванням бісером, танцює. Також вона — майстер манікюра.

Зображення

В вихідні вони люблять готувати разом.

Пара вважає, що їх особливість — це вміння виходити з різних складних ситуацій.

Вони бажають домогтися кар'єрного росту, купити свій будинок, завести кота і собаку та жити в комфорті і спокої, з улюбленою людиною.

Це відео знято перед початком «Світ без обмежень»:

Матеріал підготувала:

Тетяна Вергун, журналістка ГО «Медіапростір України».

Сітлини: Олександр Сімоненко, ГО «Луганський пресклуб»


Читайте наші новини на телеграм каналі

15:05
768
Немає коментарів. Ваш буде першим!