Про вміння радіти та відпочивати без шкоди для здоров’я, про якісні та здорові, доступні в маленьких громадах сценарії дозвілля говорили з Владом Фісуном.

Про вміння радіти та відпочивати без шкоди для здоров’я, про якісні та здорові, доступні в маленьких громадах сценарії дозвілля говорили з Владом Фісуном.
Про вміння підняти рівень радощів, про вміння радіти та відпочивати без шкоди для здоров’я, про якісні та здорові, доступні в маленьких громадах сценарії дозвілля – про все це ми продовжили діалоги вже в маленьких групах з тим, хто дійсно хоче навчитися це організувати й не тільки для себе, але і для інших. І тут ніяк без діджеінгу та патімейкінгу, тому, діалогові зустрічі проводив один з відомих гуру цих процесів в Україні — Влад Фісун.

Події відбулися, як наслідок того, про що йшлося під час попередніх заходів «Чотири дискусії про соціальну згуртованість та культурне життя молоді, літніх людей, людей з інвалідністю в громадах, розташованих уздовж «лінії зіткнення» пройшли в вуличному форматі в містах Гірське та Щастя Луганської області, селищах Верхньоторецьке та Дружба Донецької області.В яких Влад приймав участь в якості спікера.

Коротенько про те, як пройшло в Сєвєродонецьку.

Тут серед присутніх була ініціативна група Rotor.fm, що вже проводить музичний фестиваль Fiesta Night та серед інших присутніх вже були такі, що вже практикували організацію екологічних та соціальних заходів, студенти, що бажають долучитися до івент-індустрії. Протягом інтенсиву:

  • дискутували на тему впливу івентів на соціальне життя, як зародився світовий фестивальний рух, адже спочатку це була іноді дуже маленька ініціатива, що перетворилась на багатотисячні події;
  • пройшли теоретичну частину щодо організації будь якого івенту, з чого він має складатися та які важливі моменти забезпечують його успіх.

Зображення

Коротенько про те, як пройшло в Торецьку.

Тут серед присутніх дійсно виділялася купою запитань ініціативна група школярів з Верхьоторецького серед інших школярів та студентів, які бажають долучитися до івент-індустрії. Протягом інтенсиву дискутували на ті ж теми, що в Сєвєродонецьку. Окрім того, приділили увагу безпеці та актуальному контенту події, що можна легко задіяти у своїх заходах. На прикладі показу фільмів до Гелоуіну обговорили, як зробити якісне шкільне свято.

Зображення

За підсумками, всі учасники обговорили домашнє завдання та зробили телеграм групу для подальшої роботи.

Таким чином, незабаром очікуємо на нові якісні ініціативи, які підвисять рівень отримання радості у молоді та дорослих від правильно організованого відпочинку та сучасних івентів.

«Якщо б  не наполегвість в подальшому спілкуванні зі мною зі сторони активної молоді під час дискусій в громадах на „лінії зітнення “ та активність педагогів СНУ ім. В. Даля, ГО „Лабораторія розвитку Луганщини“ та Донбаського державного коледжу технологія та управління,  ГО „Сучасна орієнтація“, підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру, такі б потрібні молоді та дорослим події і не відбулися. Та і я б точно не скоро попав би на самий Схід України в ці громади, щоб передати свій досвід та спланувати подальші спільні соціально корисні проєкти» -  зазначив Влад Фісун.


Читайте наші новини на телеграм каналі

10:15
287
Немає коментарів. Ваш буде першим!