В Щасті громадські діячі стали трошки щасливіше.

В Щасті громадські діячі стали трошки щасливіше.
«Чотири дискусії про соціальну згуртованість та культурне життя молоді, літніх людей, людей з інвалідністю в громадах, розташованих уздовж «лінії зіткнення» триватимуть.

Зображення

Мета: посилити вплив громадськості та експертів на адвокатування й просування ініціатив, спрямованих на розвиток інклюзії в сфері культури, враховуючи потреби молоді, літніх людей та людей з інвалідністю. Під час заходів планується охопити перелік ключових проблем та ризиків, які виникають у впровадженні культурних ініціатив у громадах, що розташовані вздовж «лінії зіткнення».
Сьогодні перша дискусія відбулась в Щасті.
Серед гостей, що приїхали, й не тільки подискутували з локальними громадськими діячами, а ще й пограли та зорганізували театральну виставу, були:

Євген Скрипник, голова ГО «ШУМ РЕЙВ»;

Влад Фісун, ведучий на «Радіо Аристократи», культурний діяч;

Ольга Булкіна, професійна лікарняна клоунеса;

Олексій Литвиненко, екскомбатант АТО/ООС;

Сергій Дорофєєв, директор та художній керівник Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру;

Яна Літовка, голова ГО «Лабораторія розвитку Луганщини», методистка діалогової платформи GreenLab СНУ ім. В. Даля;

Андрій Жидков, член Консультативної ради з питань соціальної єдності при Програмі ООН із відновлення та розбудови миру, голова «ІМПАКТ ЦЕНТР СХІД.ЮА»;

Микола Надуличний, Голова Луганської Асоціації організацій осіб з інвалідністю.

Зображення

Говорили відверто та про різне, про те, що болить, про приємне та не приємне, але всі поїхали зі Щастя дійсно щасливі. 

Зображення

«Наступна станція — місто Гірське. В Щасті було складно та душевно. Подивимося, як все відбудеться там?! » — зазначила Ганна Борова, представниця Програми ООН із відновлення та розбудови миру. 

Зображення

Захід відбувся у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.


Читайте наші новини на телеграм каналі

23:25
330
Немає коментарів. Ваш буде першим!