Делегація політичних радників посольств країн-членів ЄС відвідала АРР

Делегація політичних радників посольств країн-членів ЄС відвідала АРР

25 червня 2018 року Агенцію регіонального розвитку Луганської області відвідала делегація політичних радників посольств країн-членів ЄС, акредитованих в Україні.

На зустрічі також були присутні представники Луганської обласної державної адміністрації. 

Директор АРР, Рафаіл Гарєєв, презентував діяльність Агенції та розповів про основні напрямки роботи, поділився історіями успіху та звернув увагу на ті виклики, з якими має справу команда Агенції у повсякденній роботі.

Заступник директора АРР, Роман Власенко, розповів про економічний потенціал регіону. Він підкреслив, що не дивлячись на втрату майже 70% свого виробничого потенціалу в наслідок збройного конфлікту, область наполегливо та плідно вирішує питання відбудови і розвитку регіону. Також мова йшла про роботу Агенції з реалізації Стратегії розвитку Луганської області до 2020 року та про найголовніші пріоритети та проблеми, які стають перед регіоном у питаннях розвитку.

Зображення

Було піднято питання згуртованості та партнерства між Луганською обласною державною адміністрацією, Агенцією регіонального розвитку Луганської області, Асоціацією органів місцевого самоврядування, відокремленим підрозділом Центру розвитку місцевого самоврядування та Луганським відділенням Асоціації міст України з вирішенні питань розвитку області.

Наприкінці зустрічі керівництво Агенції виказало свою повагу та вдячність країнам ЄС за сприяння розвитку Луганської області та розбудові миру на території України.

Зображення


Читайте наші новини на телеграм каналі

14:49
442
Немає коментарів. Ваш буде першим!