10 червня провели зустрічі та аналізували потреби і можливості закладів соціальної сфери, розташованих в місті Сєвєродонецьк

10 червня провели зустрічі та аналізували потреби і можливості закладів соціальної сфери, розташованих в місті Сєвєродонецьк

Робоча група, що спецільно виїзджає на об'єкти тапроводить відповідну роботу, 10 червня відвідувала та спілкувалась в закладах міста Сєвєродонецьк.

Громадськість, разом з представниками Департаменту соціального захисту населення Луганської ОДА, відвідала: управління праці та соціального захисту населення Сєвєродонецької міської ради, Обласний КІОЦ соцзахисту населення, Луганський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Сєвєродонецький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Сєвєродонецької міської ради, Луганський обласний центр соціально-психологічної допомоги, Центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю Сєвєродонецької міської ради. 

Спілкувались про загальний стан та роботу закладу, його потреби та потреби співробітників, про якість надання послуг та потреби їх отримувачів, запитували та обговорювали, що та яким чином можна зробити в партнерстві з громадськістю, міжнародною спільнотою щоб запровадити швидкі та стратегічно важливі покращення. 

Зображення

За підсумками, відверто поспілкувались, отримали реалістичну картину кожного закладу, очима громадськості подивились на умови роботи працівників та клієнтів, опрацювати спільні реалістичні заходи.


Зображення

Як звісно, результати цієї роботи буде використано для нової Регіональної цільової соціальної програми “Турбота” на 2020-2022 роки, що затверджується відповідним розпорядженням голови Луганської обласної адміністрації та представляє собою комплексний партнерських документ співпраці державних установ, громадськості та міжнародних організацій.

Зображення

Передбачається 12 червня візит Робочої групи в Кремінну та Краснорічинське.

Зображення

Основний склад Робочої групи для виїздів наступний:

(1) Нетребенко Людмила, головний спеціаліст Департаменту соціального захисту населення Луганської ОДА;

(2) Новиков Михаїл, головний спеціаліст Департаменту соціального захисту населення Луганської ОДА;

(3) Надулічний Миколай, Луганська обласна асоціація організацій людей з інвалідністю, член Консультативної ради з питань соціальної єдності при UN RPP;

(4) Нагорянська Юлія, Сєвєродонецьке товариство сліпих, членкиня Консультативної ради з питань соціальної єдності при UN RPP;

(5) Місцевий інклюзивний радник (за визначенням в кожній громаді);

(6) Людмила Боровська, БФ «Довіра України», членкиня Консультативної ради з питань соціальної єдності при UN RPP;

(7) Василь Пащук, ГО «Територія єдності, член Консультативної ради з питань соціальної єдності при UN RPP;

(8) Бескровна Ірина, головний спеціаліст Департаменту соцзахисту населення Луганської ОДА;

(9) Сєдєньков Юрій, Голова комітету з питань містобудування, заступник голови Громадської ради в Громадської раді при Міністерстві розвитку громад та територій України;

(10) Олександр Симоненко, ГО «Луганський прес-клуб», член Консультативної ради з питань соціальної єдності при UN RPP.

Таким чином, планується зробити обласний програмний документ та його заходи більш систематизованими та обґрунтованими. За інформацією, щодо цієї роботи слідкуйте в новинах нашого сайту.

Зображення

Заходи в рамках цієї роботи Робочої групи під назвою «Комплексне дослідження “Аналіз потреб та можливостей закладів соціальної сфери Луганської області в напрямку посилення співпраці влади, громадськості та міжнародних організацій, зокрема Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) в напрямку соціальної єдності» організовані завдяки Програмі ООН із відновлення та розбудови миру.

Зображення

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.


Читайте наші новини на телеграм каналі

09:25
712
Немає коментарів. Ваш буде першим!