Академія діалогу та порозуміння. смт Біловодськ

Академія діалогу та порозуміння. смт Біловодськ

Тренінг "Активне громадянство: молодь за мир у громадах" посилив компетентності молодіжних лідерів щодо налагодження порозуміння та активізації громади.

Не дивлячись на спекотну погоду представники активної молоді з великим інтересом визначали цікавинки свого міста, проблеми його розвитку, приоритети молодіжної політики та ресурси для впровадження ініциатив.

Сергій Митрохін довів молоді, що покращення та зміни починаються з діалогу в громаді, а саме молодь є ініциатором такого діалогу.

Ініциатива "Академія діалогу та порозуміння" реалізується Громадською організацією «Фундація «Простір» і фінансується в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) в Україні. Програма ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) — багатостороння донорська рамкова програма, яка спільно імплементується чотирьома партнерськими агентствами ООН (Програма розвитку ООН, ООН Жінки, Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація (FAO) у співпраці з урядом України. Програма працює у 5 областях: Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Запорізькій та Харківській, а також включає Програму з верховенства права, яка провадила активності у Житомирській області. В межах реалізації програми, були сформовані три компоненти роботи. Компонент ІІІ «Громадська безпека та соціальна згуртованість» спрямовує свою діяльність на поліпшення громадської безпеки, соціальної згуртованості, верховенства права та ґендерної рівності.

Чекаємо продовження!

16:43 Ганна Борова
Киев, Іоанна Павла ІІ, 17 - 410
Немає коментарів. Ваш буде першим!