Конкурс для громад на пілотування механізмів ГІСМАОВК було представлено в ОДА

29 січня було представлено поточний стан виконання проєкту "Запровадження інноваційних механізмів ГІСМАОВК на рівні громад" та Конкурс для громад на пілотування механізмів ГІСМАОВК на рівні громад Донецької та Луганської областей. 

В цей день відбувалась спільна нарада Консультативної ради з питань соціальної єдності та обласної Координаційну раду з питань розвитку громадянського суспільства та була представлена результатам затвердження нової Регіональної цільової програми розвитку громадянського суспільства Луганської області на 2022-2026 роки.

Як було відмічено, робота Фундації по вищезазначеному проєкту, як і взагалі по ГІСМАОВК відповідає заходам програми :  2.1, 1.2, 3.2, 3.3, 4.3, 4.4.

Вирішено, що з цього моменту публічні заходи в рамках запорвадження механізмів ГІСМАОВК підсилить взаємодія і партнерство Департаментом масових комунікацій Луганської облдержадміністрації. Тлму, продовжуємо спільно працювати над завданнями проєкту та стратегію роботи ГІСМАОВК та її спеціалістів в цілому. 

Таким чином, робимо висновок, що адвокатування запровадження механізмів ГІСМАОВК в регіональні політики розвитку Луганської області пройшло успішно.

Детальні про засідання 29 січня писали тут.

Нагадуємо, що Конкурс для громад публікувався на цільових веб-ресурсах, а саме:

(1) https://ndo.lg.ua/board/519-konkurs-hromady-partne...

(2) https://dialog-ua.org/news/118-konkurs-hromady-par...

(3) https://gurt.org.ua/news/grants/75574/?deadline=1

(4) https://www.prostir.ua/?grants=konkurs-hromady-par...

Про результати відбору громад - у наступних повідомленнях цього сайту.

14:12 Ганна Борова
Киев, Іоанна Павла ІІ, 17 - 410
Немає коментарів. Ваш буде першим!