Галерея успішних практик та новітніх ідей покращення соціальної єдності громад на сході України

12 травня в Краматорську ( на вуличній локації біля Держустанови «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас») творча група з м Слов’янська взяла участь у мобільному діалоговому майданчику «Галерея успішних практик та новітніх ідей покращення соціальної єдності громад на сході України». Цей захід відбувся завдяки Консультативній раді з питань соціальної єдності Донецької та Луганської областей, що працює при Програмі ООН із відновлення та розбудови миру.

Для учасників був проведений екскурсійний огляд території Центру з представленням кращих практик/напрацювань Державного реабілітаційної установи «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас».

Було створено 5 дискусійних майданчиків, під час яких проходили воркшопи у форматі «мозкових штурмів».Учасники поділилися новітніми інструментами, що народилися у громадськості в межах співпраці з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру в сферах: трансформації конфліктів, культури миру та інклюзії для розбудови ефективної та сучасної молодіжної, освітньої та культурної миротворчих політик.

Під час дискусій народилися нові ідеї та проєкти. Для їх впровадження в життя було сформовано поєктні команди з числа учасників заходу (молодіжних лідерів та громадських діячів, представників влади ) задля подальшої участі в спеціальному літньому таборі.

Тож прямуємо далі!

23:53 Ксенія Дружина
Немає коментарів. Ваш буде першим!