Перший млинець НЕнанівець!

Медіалабораторія у Костянтинівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 запрацювала вже на наступний день після закінчення навчання у Лабораторії створення сучасного навчального, просвітницького та дистанційного контенту з питань соціальної єдності.

14 квітня Шаповалов Микита та Трубчанінова Євгенія знімали свій перший відеорепортаж . У фокусі об'єктива Косилєва Юлія- учасниця третього туру конкурсу "Учитель року" в номінації "Трудове навчання".

Щодо сценарію для домашнього завдання не сперечалися. Одразу вирішили – будемо розповідати про дебати. У якості сценаристів, режисерів, операторів – Шаповалов Микита та Трубчанінова Євгенія. До у часті у знімальному процесі долучилась заступниця керівника Костянтинівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 Андрієнко Олена. Монтували відео під керівництвом Дмитра Шкарупи – учасникаMoDELab, вчителя фізкультури.

Цей відео матеріал підготовила команда учасників MoDELab -навчально-практичної школи «Лабораторія створення сучасного навчального, просвітницького та дистанційного контентуз питань соціальної єдності, яка відбувалася у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Погляди, висловлені в цьому відео належать авторам та можуть не співпадати з позицією Програми ООН із відновлення та розбудови миру та урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Константиновка, Європейська, 58
Немає коментарів. Ваш буде першим!