Дебатуємо онлайн і офлайн

Зустрічі Дебатного клубу Костянтинівського ЗЗСО №1 - це не тільки навчання, підготовка до турнірів, а й дружнє чаювання завдяки матеріальній і моральній підтримці Донецького молодіжного дебатного клубу.

Через введення карантинних обмежень протягом квітня-травня засідання дебатного клубу відбувалися на платформі ZOOM, але такий формат не завадив якісній підготовці 5 учасників до турніру від ГО «Активна громада» у м. Бахмут.

Під час дебатів обговорювали засади молодіжної політики, Закон України про політичні партії, виборче законодавство. У результаті – 1 і 2 місце!Чемпіони - команда "Коловорот" (Шаповалов Микита та Трубчанінова Євгенія), представляли місто Бахмут на Всеукраїнському дебатному турнірі 21 травня 2021 року. Друге місце посіла команда "Кам'яний океан" (Шейченко Ростислав та Барелет Максим)

З нетерпінням чекаємо на Літній дебатний турнір!

Дякуємо керівнику Донецького молодіжного дебатного центру Ользі Донець за підтримку нашого Дебатного шкільного клубу в рамках проекту, що реалізується Донецьким молодіжним дебатним центром у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів.

Константиновка, Європейська, 58
Немає коментарів. Ваш буде першим!