Просвітницька кампанія «Амбасадорський десант»

Сьогодні амбасадорки миру провели для освітянської спільноти Сватівської територіальної громади Луганської області захід в межах просвітницької кампанії "Амбасадорський десант"

40 вчителів та вчительок працювали разом з амбасадорками миру в шести напрямках, говорили про безпечне освітнє середовище, дебати, сенси, права, вирішення конфліктів та цілі сталого розвитку.

Метою локації з побудови безпечного освітнього середовища була популяризація амбасадорського миротворчого руху, розбудова миру шляхом інформування молоді Донецької та Луганської області щодо шляхів побудови безпечного освітнього середовища, трансформації конфліктів, попередження проявів булінгу та профілактики насильства через ненасильницьке спілкування і побудову діалогів. Популяризація досягнень напряму роботи Програми ООН із відновлення та розбудови миру щодо соціальної єдності та роботи з молоддю.

Всі учасники активно працювали, отримували нові знання та практичні навички, які тепер будуть їм у нагоді на роботі та у повсякденному житті.

Захід «Просвітницька кампанія «Амбасадорський десант» організовано у партнерстві з діалоговою платформою GreenLab та ГО «Амбасадори миру» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

16:58 Олена Давідова
Немає коментарів. Ваш буде першим!