Діти та дорослі садочока Мир залюбки граються кубіками!

Інклюзивна група  "Веселка" ДНЗ№31 "Мир" (перша інклюзивна група у місті Костянтинівка Донецької області відкрита завдяки сприяння Програми з відновлення та розбудови миру)  завжди є лідером  у цікавих справах програми і не стоїть на місці - розвивається.

На Міжнародний день Миру малюки отримали набір яскравих  різнокольорових великих кубиків  які  уособлюють 17 глобальних Цілей сталого розвитку. У 2019 році діти вже отримували загадкову коробочку - унікальний набір пластикових кубиків "Світ без обмежень"- як подарунок від Школи амбасадорів миру UNRPP, спеціалістів Програми ООН із відновлення та розбудови миру Ганни Борової та Ольги Логвин. Тож, малюки завдяки набору знають все про Цілі сталого розвитку.  Вони залюбки розповідають про значення кожної цілі, знаходять відповідіні кубики, показують новачкам як гратися ними. Навіть вчать своїх батьків яку кожний кубік має інформацію за QR-кодом.

 Творча група педагогів Костянтинівського дошкільного навчального закладу №31 "Мир"  розробила перелік варіантів ігор із набором кубиків "Світ без обмежень".Описані та успішно впроваджуться у практику роботи з дітьми: ігри-обстеження, мовні та відображувальні ігри, ігри-сортери, ігри - групування, дидактичні ігри та ігри на звичайне конструювання. 

Зараз арсенал ігор значно поширився - бо з'явилася можливість якісно та цікаво поліпшити розвивальне середовище групи - великі кольорові кубики  прикрасили інтер'єр та розширили можливості вихователів до цікавого навчання дітей основам сталого розвитку. "І яскрава наочність і цікава гра" - відмічає Оксана Верба - вихователь групи, яка очолила творчу групу по створенню ігрового кейсу для дітей та дорослих  "Кубіки". Тож, діти інадалі продовжать дивувати батьків та ровесників великим аресеналом варіантів ігор.  

Колектив та батьки вихованців дитячого садочка "Мир" вдячні Програмі ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії та особисто Ганні Боровій за незвичайний подарунок майбутнім абасадорам миру - дітям першої у Костянтинівці інклюзивної групи "Веселка"відкритої за сприяння ПРООН. Вдячні за наш розвиток!

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.

Константиновка, Європейська, 50
Немає коментарів. Ваш буде першим!