Акцент на села та селища. В Сєвєродонецьку пройшло засідання робочої групи.

Чергове засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Сєвєродонецької громади відбулося 16 лютого.

Першим було розглянуто звіт начальника Сєвєродонецького районного управління поліції ГУНП в Луганській області перед населенням за 2021 рік. Детально ознайомитись з презентацією можна за посиланням   https://www.slideshare.net/npu_lg_2019/ss-251148129

fff61a4b.png

Також обговорили графік прийому дільничних офіцерів поліції в селах та селищах Сєвєродонецької громади.

Про запровадження та розвиток концепції «Community Policing», як системи ефективної взаємодії поліції і громади на засадах партнерства розказала представниця патрульної поліції Єлизавета Князєва.
Олена Небеська виступила з інформацією про діяльність груп самодопомоги на території Сєверодонецької громади. Впродовж минулого року відбулися позитивні зміни: число таких груп збільшується, а найактивніша ГСД із с.Борівське переросла в громадську організацію. Учасники та учасниці активно навчаються та реалізовують ініціативи в сільскій місцевості.
Голова робочої групи Тетяна Верховська зауважила, що до Сєвєродонецької територіальної громади долучилося 20 сіл та селищ, а це майже 14 тис. населення. Кожен з них потребує особливої уваги, адже знаходиться в нерівних умовах з мешканцями міста.

Про впровадження ініціативи "Школа волонтерів "Ми поруч" доповіла голова ГО "Діа-Світ" Анастасія Олійник. Мета мініініціативи: організація активного дозвілля дітей, хворих на цукровий діабет, що мешкають в Луганській області, шляхом створення та організації на постійній основі діяльності школи волонтерів. Адже в Сєвєродонецьку 52 дитини хворіють на цукровий діабет. В останні роки спостерігається підвищення захворюваності серед дітей та молоді.
Завершила зустріч Анна Рясна, що виступила з пропозиціями від Мережі молодих лідерок миробудування Луганської області.
14:44 Ірина Гарбуз
Немає коментарів. Ваш буде першим!