​Залучення людей з інвалідністю до процесів ухвалення рішень – розпочався новий проєкт у громадах-партнерках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

​Залучення людей з інвалідністю до процесів ухвалення рішень – розпочався новий проєкт у громадах-партнерках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»
Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» розпочинає реалізацію грантового проєкту щодо дослідження участі людей з інвалідністю у процесах прийняття рішень у 65 громадах-партнерках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». В рамках реалізації проєкту мешканці громад здобудуть необхідні знання, навички та компетенції задля участі в процесах ухвалення рішень, а також задля контролю та впливу на рівень виконання таких рішень, громадські організації та місцеві активісти посилять свій потенціал, зміцняться взаємозв’язки між громадами в межах областей.

Заступниця керівника Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Наталія Гнидюк: «Війна неминуче призвела до збільшення кількості людей з інвалідністю в українських громадах. Однак, кожен має право на доступ та отримання якісних соціальних послуг. Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» спільно з Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» працюватимуть, щоб підвищити рівень залучення людей з інвалідністю до процесів прийняття рішень органами місцевого самоврядування. Це сприятиме врахування інтересів усіх груп населення та забезпечить збалансований та комплексний підхід до опрацювання програмних документів та рішень в сфері соціального захисту. Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» продовжуватиме підтримувати мешканців громад у посиленні їхнього впливу на місцеве самоврядування».

Детальніше читайте на сайті https://decentralization.gov.ua/news/16192


Читайте наші новини на телеграм каналі

12:50
2399
Немає коментарів. Ваш буде першим!