Волинський Інститут Права допомогає Вишнівській сільраді Волинської області інтегрувати ВПО

Волинський Інститут Права допомогає Вишнівській сільраді Волинської області інтегрувати ВПО
​В умовах війни, коли багато людей потребує допомоги в подоланні стресу, особливого значення набула арт-терапія — вид психологічної допомоги, заснований на мистецтві та творчості.

У такі важкі часи для всієї України та для кожного із нас варто подбати про внутрішній спокій, тому у Вишнівській сільській раді відбувся захід із елементами арт-терапії «Що для тебе Україна?». У дружній атмосфері, допомагаючи один одному, місцеві жителі спільно з ВПО створили екологічні та стильні аксесуари. Цінні поради та допомогу кожен отримав від майстринь Алли Зінчук, Тетяни Бабаць, Надії Сахарук та Марії Литвинюк.Захід пройшов весело та креативно. Усі учасники навчилися новому, отримали задоволення, душевну розраду від цікавого та творчого дозвілля! 

Зображення

P.S. Як на перший раз у всіх вийшли дуже гарні екосумки. Дякуємо всім за участь у цьому заході!

Захід організований Волинським Інститутом Права спільно з Вишнівською сільською радою в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.




Читайте наші новини на телеграм каналі

17:55
1053
Немає коментарів. Ваш буде першим!