Переміщені членкині амбасадорської спільноти продовжують активувати в інших громадах

Переміщені членкині амбасадорської спільноти продовжують активувати в інших громадах
Так, Аліна Касьянова проведе свій перший захід — арт релакс «Внутрішня гармонія: що це і як її досягти» 8 серпня на базі бібліотеки в м. Олександрія, що на Кировоградщині в рамках проєкту, який втілює «ВільноХаб» в рамках програми “Мріємо та діємо” (тегнути @mriemotadiemo), яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

У періоди душевної кризи або коли хворіємо, ми мимоволі шукаємо точку опори всередині себе. Для того щоб зцілитися, потрібно сконцентрувати внутрішні сили.

Допоможе в цьому воістину чарівна терапевтична техніка – створення мандали. Мандалотерапія є однією з різновидів арт-терапії, поєднуючи в собі елементи психотерапії, енерготерапії, що допомагає краще зрозуміти себе і проникнути в глибини своєї підсвідомості.

08 серпня запрошуємо всіх бажаючих, віком від 10 до 35 років, до Центральної бібліотеки Олександрійської міської ЦБС на арт-терапевтичне заняття «Внутрішня гармонія: що це і як її досягти», яке проведе Аліна Касьянова – фахівчиня в галузі арт-терапії, тренерка Школи Амбасадорів Миру, педагогиня.

Також під час заняття ви дізнаєтеся: що таке іменна мандала, як вона працює, якими кольорами її розфарбовувати? Спільно з тренеркою створите свою особисту іменну мандалу, яка допоможе вам проявити свої емоції, зосередитися на своїх думках, гармонізувати загальний стан душі та тіла та надасть можливість поєднати роботу півкуль головного мозку.

Попередній запис за номером телефону: +380991265026.

Проєкт «ВільноХаб» втілюється в рамках програми “Мріємо та діємо” (тегнути @mriemotadiemo), яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

#alexlibrary 

#cblib_alexandriya

#класні_та_сучасні 

#ВільноХаб 

#ВільноХаб_Олександрія

#ДихайВільно_ТвориСпільно 

#арт_релакс_в_бібліотеці


Читайте наші новини на телеграм каналі

16:10
1164
Немає коментарів. Ваш буде першим!