В Україні запрацювала веб-платформа для людей з інвалідністю IncNet

В Україні запрацювала веб-платформа для людей з інвалідністю IncNet
IncNet — веб-платформа для координації роботи соціальних інституцій, благодійних установ, волонтерів, меценатів для адресного надання благодійної допомоги особам, які опинилися в важких життєвих обставинах, в першу чергу особам з інвалідністю

На сайті можна ознайомитись з новинами у розвитку інклюзивного суспільства, потребами та проблемами, можливостями для розвитку.

Також можна подати заявку на отримання допомоги, або запропонувати свою допомогу людям з інвалідністю або організаціям. В тому числі, можна запропонувати волонтерську допомогу.На платформі є можливість ознайомитись з інклюзивними радниками, які на сьогодні працюють у Луганській, Донецькій та Запорізьській областях. Зараз мережа нараховує 27 осіб. Кожна людина — це член/членкиня певної громадської організації, що переймається проблемами інклюзії у суспільстві та робить свій відповідний внесок в розбудову інклюзивного суспільства. А сама людина, Інклюзивний громадський радник (далі скорочено - ІГР), член мережі ІГР/Inclusive Public Advisor - має певні компетенції та цінності, робить свій внесок в розбудови інклюзивного суспільства. Мережа — це координовані збори представників поки 26 НДО, робота радників суто волонтерська і не оплачується.

Проєкт реалізується за підтримки Європейського Союзу та технічного адміністрування Програми розвитку ООН.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.


Читайте наші новини на телеграм каналі

18:09
445
Немає коментарів. Ваш буде першим!