Вебінар "Можливості краудфандингу для громадського сектору"

Вебінар "Можливості краудфандингу для громадського сектору"
Безкоштовний вебінар для громадських активістів про те, як спланувати і запустити власну краудфандингову кампанію для своїх соціальних проєктів.

Громадська організація «Агенція розвитку громад „Інтонація ЗМІН“ у 2021 році стала учасницею навчального проєкту  „STALI. Інкубатор для громадських організацій та соціальних підприємців“, що втілюється School of ME за підтримки Isar Ednannia у межах Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується Isar Ednannia у консорціумі з Ukrainian Center for Independent Political Research (УНЦПД) та Центр демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку USAID Ukraine — USAID Україна.

Краудфандинг — важливий крок до самозарадності громадських організацій та соціальних підприємств. Громадські організації та соціальні підприємці частіше за все шукають підтримки у донорів. Гранти дають можливості на реалізацію задуманого, проте часто накладають обмеження. Та культура фандрайзингу, публічного збору коштів, змінює правила гри. 

Проєкт #STALI покликаний надати можливості українським громадським організаціям та соціальним підприємствам забезпечувати дохід через краудфандинг. 20 команд пройшли навчальну програму, яка була розподілена на 5 модулів, щоб опанувати основи підготовки, планування та запуску краудфандингових кампаній, які от-от з*являться на сайті „Велика ідея“.

Тепер наше завдання — поділитися своїми знання, щоб ще більше громадських активістів зрозуміли де шукати гроші на реалізацію своїх ідей задля досягнення ціннісних змін в підприємницькій екосистемі та в своїх громадах.

Вебінар відбудеться 25 листопада. Початок о 16.00. Тривалість 1,5-2 години. Щоб потрапити на вебінар, потрібно написати в приватні повідомлення нашій тренерці Вікторії Костюк https://www.facebook.com/vita.kostiuk.7/posts/4336... або на ел. пошту v.kostuk@ukr.net.

З нетерпінням чекаємо нашої зустрічі та плідної взаємодії!


Читайте наші новини на телеграм каналі

09:41
222
Немає коментарів. Ваш буде першим!