Прямо зараз триває пряма трансляція Форуму «Життя на межі миру: як волонтерські ініціативи сприяють зростанню громад»

Прямо зараз триває пряма трансляція Форуму «Життя на межі миру: як волонтерські ініціативи сприяють зростанню громад»
Представники найуспішніших волонтерських ініціатив зі всієї України ділитимуться досвідом та проведуть тематичні онлайн-майстерні для учасників форуму.

Дивіться пряму трансляцію заходу на його сторінці в Фейсбуці тут

Представники найуспішніших волонтерських ініціатив зі всієї України ділитимуться досвідом та проводять тематичні онлайн-майстерні для учасників форуму. 

Захід відбуватиметься в інтерактивній формі, адже учасники зможуть самостійно обрати, до якої онлайн-майстерні долучитися. Форум буде зосереджено на обговоренні таких ключових тем: як розвивати культуру волонтерства; як поєднувати волонтерські ініціативи з державними програмами та співпрацювати у синергії; як втілювати довгострокові та сталі ініціативи; як за допомогою волонтерства ефективно розв’язувати соціальні проблеми; як побудувати ефективну комунікацію для успішного втілення волонтерських ініціатив; як сприяти розвитку волонтерства в умовах пандемії COVID-19; як боротися з психологічним вигоранням серед волонтерів. 

Форум відбудеться в онлайн-форматі на платформі Zoom.

Форум організовано ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії, Швеції та Європейського Союзу.

Анонс події на сайті ПРООН.


Читайте наші новини на телеграм каналі

13:00
278
Немає коментарів. Ваш буде першим!