В Новоайдарській обласній санаторній школі відкрили фото гурток завдяки громадськості

В Новоайдарській обласній санаторній школі відкрили фото гурток завдяки громадськості
Гурток відкрили завдяки ГО «Фотопрактика по всій Україні і за кордоном», представниці якої стали частими гостями Новоайдарської обласної санаторної школи з уроками з цифрової фотографії в рамках проєкту «Соціальний фотожурнал «Що я бачу за вікном», який реалізується ГО «Фотопрактика по всій Україні і за кордоном» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

«Коли діти чимось зацікавилися – це помітно відразу. Щирі, відкриті погляди, вогники в очах, нестихаючий гомін: «Дайте мені спробувати, і я, і я хочу…»

Наша команда проводить опікується дітьми з Лисичанського центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Вихованці навчаються мистецтву цифрової фотографії, залюбки відкривають для себе нове, приміряють ролі фотографів та моделей, не бояться експериментувати. Вони різні, в кожного своя нелегка історія, але всіх їх об´єднує жага пригод та відкриттів. Попереду ще багато нового та цікавого: навчання, фотопрактики, знайомства, змагання» — відмічає Олена Нехаєва, керівниця ГО «Фотопрактика по всій Україні і за кордоном».

Зображення

Слідкуємо і далі за результатами роботи по проєкту та роботами молоді.

Можливо в майбутньому хтось з них завдяки цієї практики отримає і можливість побудувати бізнес на базі улюбленої фото справи.


Читайте наші новини на телеграм каналі

16:30
77
Немає коментарів. Ваш буде першим!