Терапевтичні арт розмальовки для подолання стресових ситуацій під час війни.

Тип статті:
Авторська
Джерело:

Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation в Україні презентує новий продукт для дітей в межах своєї програми Mental Health— терапевтичну арт розмальовку для подолання стресових ситуацій під час війни.

Зображення

Проєкт з'явився за участі Інституту когнітивного моделювання, під авторством та методикою експерта — Вікторії Назаревич, практичної психологині з 25-річним досвідом роботи з дітьми, професорки кафедри психології та педагогіки Київського міжнародного університету, кандидатки психологічних наук і експертки з дитячої психології в терапії творчістю.

Розмальовка складається з 10 частин, кожна з яких допомагає дитині впоратися з різними емоціями та станами. Знайти та безкоштовно завантажити арт розмальовку разом з покроковою відеоінструкцією і порадами від психолога можна на сайтіParimatch Foundation — найкраще в форматах А3 чи А4. Відеогайди на сайті допоможуть орієнтуватися за яких умов та при яких емоціях дитині може знадобитись той чи інший розділ.

Детально продуманий комплекс вправ терапевтичної розмальовки розроблений та базується на принципах ігрової терапії, що дозволяє батькам самостійно допомогти дитині без додаткової участі психологів, коли вона перебуває у стресовому стані, охоплена гнівом, страхом чи замикається в собі.

Завантажити розмальовки модна з сайту розробника тут

609
Немає коментарів. Ваш буде першим!