На Луганщині планують створити новий веб-ресурс «InkNet»

На Луганщині планують створити новий веб-ресурс «InkNet»
Як звісно, ідея «InkNet» базується на напрацюваннях та практичному досвіді членів партнерських мереж Програми ООН із відновлення та розбудови миру, зокрема членів Консультативної ради з питань соціальної єдності та мережі інклюзивних громадських радників, які постійно запроваджують купу експериментів та проектів допомоги щодо моніторингу, оцінки та організації допомоги постраждалим верствам населення при різноманітних ситуаціях, в яких важливу роль грає процес швидкої та ефективної координації зусиль, збору та перевірки даних по постраждалим та їх потребам, налагодження взаємодії між тими хто потребує допомоги та тими, хто може таку допомогу організувати або спробувати шукати, збирати у разі необхідності пожертви та підтримувати відповідну комунікацію із благодійниками.

2 березня, 2021 року відбулися експертні зустрічі в GreenLab Нацуніверситета ім. В. Даля та офісах громадської приймальніГС «Луганська Асоціація організацій осіб з інвалідністю» та Департаменту соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації щодо обговорення концепції та можливостей створення онлайн платформи для збору та поширення інформації про потреби вразливих груп задля координації зусиль зацікавлених осіб і організацій та сприяння розбудові інклюзивного суспільства Луганщини з врахуванням напрацювань команди IT-Хакатону 2020 «InkNet».

Про це детально писали тут: http://ndo.lg.ua/places/news/272/654.

Таким чином, партнерські громадські організації та влада Луганщини крокують вперед та прагнуть разом працювати й далі над Світом без обмежень!


Читайте наші новини на телеграм каналі

20:15
270
Немає коментарів. Ваш буде першим!