Форум кращих громадських практик щодо надання допомоги участникам бойових дій

Форум кращих громадських практик щодо надання допомоги участникам бойових дій
Триває пряма трансляція Форуму, де представляють найкращі практики та успішні кейси надання соціально-психологічної допомоги учасникам бойових дій АТО/ООС та членам їх родин в Україні, обговорюють потреби, можливості, цінність та перспективи надання такої підтримки.

Упродовж 2020 року понад 6 000 учасників бойових дій АТО/ООС отримали сімейну психологічну підтримку, соціально-психологічну допомогу в адаптації, відновленні власного емоційного стану та підтримку з питань домашнього насильства.

Інтеграція та соціалізація ветеранів АТО/ООС: проблеми, практика та досвід надання допомоги. Як цю проблему вирішують в Україні? Дивіться трансляцію  підсумкового форуму «Практика, досвід роботи та перспективи надання соціально-психологічної допомоги учасникам бойових дій АТО/ООС та членам їх родин». Підключайтеся до трансляції тут:

https://www.facebook.com/UNFPA.Ukraine/videos/2501...

У листопаді 2019 року за підтримки уряду Великої Британії Фонд ООН у галузі народонасення в Україні (UNFPA) спільно із імплементаційним партнером спільно з МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» запустили шість мобільних бригад соціально-психологічної допомоги ветеранам АТО/OOC та членам їх родин.


Читайте наші новини на телеграм каналі

12:20
159
Немає коментарів. Ваш буде першим!