Оголошено імена переможців конкурсу плакатів “Твоя влада. Знай своє місце”

Оголошено імена переможців конкурсу плакатів “Твоя влада. Знай своє місце”

Нарешті команда Центру спільних дій може оголосити імена переможців конкурсу плакатів “Твоя влада. Знай своє місце”.

Цього року через пандемію ми відмовилися від проведення офіційного нагородження учасників і разом з членами журі повідомляємо імена фіналістів у відео.

Отже, найкращим плакатом конкурсу “Твоя влада. Знай своє місце” стала робота Віктора Золотаренка

Зображення

друге місце здобули плакати Івана Лампеки

Зображення

та Касап Вікторії,

Зображення

 третє ж місце розділили Максим Кицюк,

Зображення

Оксана Гребенькова

Зображення

таМикола Рудик.

Зображення

У номінації “Найкраще художнє оформлення теми” переміг плакатІвана Лампеки.

Зображення

Найкраще гасло конкурсу “Надто замотана, аби сказати? Скажуть за тебе” створила Оксана Гребенькова. Кращим плакатом у номінації “Приз глядацьких симпатій” користувачі фейсбуку визнали роботу Артема Вашкевича.

Зображення

Загалом на конкурс плакатів “Твоя влада. Знай своє місце” 68 учасників із 16 областей країни подали понад 100 робіт.

“Влада любить жартувати над кимось, але боляче переживає, коли висміюють її. Я не ставлю за мету, щоб вони боялися, але мені дуже важливо, щоб не боялися громадяни. Часто українські виборці не знають, що потрібно вимагати від своєї влади, що мають робити місцеві депутати, мер, депутат Верховної Ради, за що відповідає Президент. Це часто призводить до того, що місцеві політики легко нами маніпулюють. Тому конкурс плакатів був одним із поштовхів обдумати усі ці питання”, – розповідає голова Центру спільних дій, член журі конкурсу Олег Рибачук.


Роботи конкурсантів також оцінювали: художник та плакатист Нікіта Тітов, ілюстратори, засновники творчої студії “Аґрафка” Романа Романишин і Андрій Лесів, адвокат Масі Найєм, засновниця Міжнародного саміту мерів, керівник Програми місцевого економічного розвитку WNISEF Ірина Озимок, журналіст та активіст Сергій Нікітенко та директор міжнародної організації Pact в Україні Роланд Ковач.

Плакати, які учасники надіслали на конкурс уже зовсім скоро будуть надруковані на футболках, блокнотах, чашках, а також у календарях та книжках. Придбати сувенірну продукцію згодом можна на офіційному сайті Центру спільних дій.


Читайте наші новини на телеграм каналі

10:00
245
Немає коментарів. Ваш буде першим!