Блог-кафе «Ефективна взаємодія органів місцевого самоврядування та громадськості» у Великоновосілківському районі

Блог-кафе «Ефективна взаємодія органів місцевого самоврядування та громадськості» у Великоновосілківському районі

Часто участь громадян в політичному житті громади обмежується обиранням раз в п’ять років депутатів та голів сільських/селищних рад. І не зважаючи на те, чи був той вибір вдалим, чи ні, громадяни чекають наступних виборів, щоб знову реалізувати своє право обирати.

Але взаємодія громадськості і органів місцевого самоврядування може, і повинна бути значно ширшою. Про це ми розмовляли цієї п’ятниці, 24 липня 2020 року, у затишному саду Меморіального музея-садиби в селі Нескучне, з активними жителями Великоновосілківського району на блог-кафе «Ефективна взаємодія органів місцевого самоврядування та громадськості».

З’ясували, що всі ми учасники процесу зв’язків з громадськістю, тому що ми і є та сама «громадськість», з якою влада постійно налагоджує зв’язки. Саме ми, як громадськість, маємо право все знати про свою громаду, про її повсякденне життя, про те, що роблять на користь нам публічні службовці, або коли страждають наші інтереси. Адже від відкритості посадовців на місцях залежить розвиток громад і подальший розвиток держави.

Проєкт програми з відновлення миру і діалогу для внутрішньо переміщених жінок «Голос жінки має силу 2020» реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків ІФА та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина».


Читайте наші новини на телеграм каналі

19:20
175
Немає коментарів. Ваш буде першим!