​Амбасадори миру в День захисту дітей обговорювали важливе

​Амбасадори миру в День захисту дітей обговорювали важливе

01.06.2020 до мережевої амбасадорської семінару-зустрічі доєдналося 27 осіб (з 73 осіб, що проходили різноманітні навчання у Школах Амбасадорів миру UN RPP та практикували потім тематичні амабсадорські інвенти у себе в громадах). А це значить, що продовжують збиратись самі активні, які хочуть працювати й далі не дивлячись ні на що, та на вірус також.

Таким чином, Амбасадори миру, що народились завдяки Програмі ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP), саме 1 червня, обговорили поки в форматі онлайн, питання партнерства та інституалізації, візуальні елементи представлення мережі (брендинг, етика, правила та процедури).

В процесі спілкування дізнались що робить кожний в ситуації з вірусом та згадали свої останні амбасадорські ініціативи, поділились досвідом та планами, власними досягненнями у співпраці з UN RPP та іншими партнерами.

На зустрічі з питаннями до обговорення виступили:

Ганна Борова, яка у своєму виступі прокоментувала питання: «Чи готові ми до нового формату роботи? Що очікувати від партнерства з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру»

Ольга Донець, яка призвала мережу Амбасадорів прискорити процес інституалізації та розробку подальшого падну дій щодо втілення цього процесу в життя

Артем Дубовик, дизайнер, тренер, який провів сесію заходу «Візуалізуємо та брендуємо. Навіщо та який потрібен бренд мережі Амбасадорів миру UN RPP».

Фантазували та обговорювали речі, пов'язані з розробкою лого мережі, визначенням тотемного символу, кольорів та розділів бренд-буку.

В результаті захід, що пройшов поки онлайн в форматі Зум-конференції, закінчився наступними результатами:

(1) визначились з візуалізацією та сформулювали первинне технічне завдання дизайнеру щодо розробки варіантів символіки мережі. Доручили також створити спеціальний опитувальник, щоб було зручніше визначитись з основними форматами та елементами візуалізації роботи Амбасадорів. Прокоментували проект версії «Посібника Амбасадора» та згадали амбасадорьскі вислови, вірші, портрет Амбасадора;

(2) вирішили створити в групі ФБ спеціальний рейтинг голосування за претендентів до керівного складу мережі, як нової амабсадорської організації, що почне процес своєї юридичної легалізації;

(3) визначились та затвердили «тотемну тваринку/символ» в певному кольорі;

(4) вирішили спробувати новий «публічно-вуличний» формат «Амбасадорських Лабів (лабораторій)» за допомоги UN RPP вже з кінця червня в своїх громадах;

(4) За підсумками реалізації перших вищезазначених пунктів, вирішили призначити наступну зустріч та спланувати подальшу покрокову діяльність амбасадорської мережі.


Читайте наші новини на телеграм каналі

16:30
211
Немає коментарів. Ваш буде першим!