​Експерти та експертки готові допомогти НГО у вибудові ефективних комунікацій

​Експерти та експертки готові допомогти НГО у вибудові ефективних комунікацій

Випускни Школи тренерів ефективної комунікації для НГО, яких зібрано на «Біржі експертів» готові допомогти у розбудові суспільних інституцій, що сприяють громадській мобілізації.

«Перші 15 тренерів і тренерок для НГО із трьох областей, які володіють навичками ефективної комунікації і просування суспільно значимих ідей, зможуть підсилити інші організації, передавши їм свої апробовані на практиці знання та вміння.

І тому ми з такою надією ставимося до наших перших випускників Школи тренерів ефективної комунікації для НГО, що готові допомагати і їм, і вам у розбудові суспільних інституцій, що сприяють громадській мобілізації.

Сподіваюсь, що результати перевершать наші очікування, а за якийсь час і ви та ваші організації стануть не лише читачами/ читачками, але й героями/героїнями наступних наших публікацій, випускниками/випускницями наших шкіл, учасниками/ учасницями заходів, грантерами, а найголовніше – лідерами змін у власних громадах» — зазначив керівник компоненту Громадська безпека та соціальна згуртованість Програми ООН із відновлення та розбудови миру Рустам Пулатов.

Експерти, які зібрані на «біржі»:

— знають місцеву специфіку Донецької, Луганської та Запорізької областей;
— вміють ефективно працювати офлайн та онлайн;
— володіють значним досвідом громадської діяльності, чудово знають її особливості;
— опанували методики та інструментарій розробки комунікаційних стратегій;
— розуміють важливість соціальних мереж у просуванні громадських ініціатив.

Зображення

Обрати собі експерта або експертку можна за посиланням.


Читайте наші новини на телеграм каналі

15:35
256
Немає коментарів. Ваш буде першим!