​Дискусійна платформа «Медіапростір-онлайн» запрошує журналістів на конференції

​Дискусійна платформа «Медіапростір-онлайн» запрошує журналістів на конференції

На сьогодні перед ЗМІ Луганщини стоїть багато викликів. Це вузький рекламний ринок, організаційні зміни в період карантину. Для обговорення питань роботи редакцій у кризовій ситуації запрошуємо на на онлайн-конференцію «Медійний простір Луганщини: стан, проблеми, перспективи». Обговоримо ситуацію медіа споживання під час карантину, особливості комунікацій під час дистанційної роботи, розвиток медіа на Луганщині, проблеми та потреби журналістів.

В рамках онлайн-конференції заплановано три зустрічі.

21 травня 2020 року, 14.00 — Частина 1. Обговорення ситуації зі ЗМІ.

28 травня 2020 року, 14.00 — Частина 2. Обговорення журналістської діяльності.

09 липня. 14.00 — Частина 3. Пошук шляхів вирішення проблем ЗМІ Луганщини.

До участі запрошуються редактори і журналісти, представники ЗМІ, блогери, громадські активісти, представники місцевої влади, та всі, хто зацікавлений у розвитку медіапростору Луганщини.

Для участі у реєстрації потрібно зареєструватися за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1Bglm5dxKu6AEeVf-MU952qh6WBhLpFWlk55aOcBt10E/edit?ts=5ebc0e9b

Захід організовано в межах проекту «Створення дискусійного інтернет-майданчику для журналістів та громадських активістів Луганської області «Медіапростір-онлайн» на базі платформи ZOOM», який впроваджується організацією “Медіапростір Україна” за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Контакт: Тетяна Вергун, +38(050)9629086, tatyana.vergun@gmail.com


Читайте наші новини на телеграм каналі

09:45
370
Немає коментарів. Ваш буде першим!