​Партнери UN RPP отримують різноманітну допомогу в ситуації з вірусом

​Партнери UN RPP отримують різноманітну допомогу в ситуації з вірусом

Через Департамент соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації зібрано інформацію щодо потреб установ соціального захисту населення Луганської області. Так, свої прохання про допомогу подали 53 установи (центри надання соціальних послуг, управління соціального захисту населення громад області, інтернатні установи).

Для них проведено закупівлю засобів санітарії з числа миючих і дезінфікуючих засобів, супутніх товарів (50 одиниць 13 найменувань товарів входять до комплекту на суму 3800 грн), а так само біля 2000 примірників інформаційних матеріалів (плакатів, наліпок, листівок) про правильну поведінку в умовах COVID-19. В даний час пакуються набори для доставки товарів і матеріалів, які 10.04 (в п'ятницю) будуть відправлені за адресами установ «Нової пошти».

Зображення

Ще 6 комплектів будуть відправлені на навчальні заклади, педагоги яких так само прислали листи про допомогу на UN RPP, а педагоги цих закладів входять до мережі Амбасадорів миру UN RPP.

Зображення

Приблизно 67 лідерів ОСББ в Сєвєродонецьку та 40 лідерів ОСББ міста Рубіжне, діяльність яких підтримується Проєктом HOUSES отримають біля 2000 примірників інфо матеріалів для розповсюдження завдяки UN RPP.

Зображення

А інфо волонтери мережі Амбасадорів миру UNRPP – це 73 особи, представники навчальних закладів та громадськості з числа молодіжних ОГС, вже декілька днів активно ведуть інформаційну компанію та розповсюджують інфо матеріали, направлені на боротьбу з вірусом.

Зображення

Абсолютно кожен із нас може зробити прості важливі кроки – слідкувати за тим, аби часто мити руки, триматися на безпечній відстані від інших і самоізолюватися у своїх помешканнях, щоб уповільнити швидкість розповсюдження захворювання. Це дозволить зменшити математичну криву, що зображує його поширення, і забезпечити, аби пік цієї кривої ніколи не перевищував спроможність сектору охорони здоров’я до швидкого реагування й відновлення.

Зображення

Більше 220 тисяч примірників вже скоро опиняться в громадах Донецької, Запорізької та Луганської областей, а наші друзі та партнери допоможуть їх щонайшвидше розповсюдити.

Зображення

Друк матеріалів здійснювався за кошти European Union in Ukraine.

Міністерство охорони здоров'я України, Центр громадського здоров’я України, World Health Organization Ukraine

#ПрямуємоРазом #ДолаємоCOVID19 #UNRPP

Зображення

Нагадаємо також, що UN RPP оголосило відповідний «Конкурс грантів для протидії та полегшення наслідків корона вірусу у цільових громадах Донецької, Запорізької та Луганської областей», заявки по якому прийматимуться до червня 2020 року та розглядаються й погоджуються до фінансування кожного тижня. Та якщо у Вас є ідей подавайте їх на конкурс та отримайте фінансування за посиланням тут: https://www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home/recovery-and-peacebuilding/grant-opportunities-UN-RPP/UN-RPP-grant-for-countering-and-alleviating-the-impact-of-COVID-19-in-Donetsk-Luhansk-and-Zaporizhzhia-oblasts.html?fbclid=IwAR0jPL1GGtQ42c2xWn-tVSlOZyQsmGPfdnbVkz-wNVnyvxR_Bn1puaKSYtw

Зображення

Бережіть себе!

Зображення

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.


Читайте наші новини на телеграм каналі

17:10
417
Немає коментарів. Ваш буде першим!