Курс живопису "Art Class" - поринь у світ прекрасного!

Курс живопису "Art Class" - поринь у світ прекрасного!

Заняття живописом — це найвірніший шлях, де отримуючи базові знання, учень може краще пізнати себе, знайти свою стежку.

Виходить, що в творчому самовираженні живопис — це найбільш вільна область, де немає ніяких перешкод перед уявою, за винятком того, щоб точно відобразити на полотні свої фантазії і передати відчуття від побаченого.

Учасники курсу «Art Class» знову занурилися в світ прекрасного. Вчора малювали листівки на зимову тематику, використовуючи три техніки: лесування, а ля прима і акварель по-сирому.

Лесування — це техніка отримання глибоких переливчастих кольорів за рахунок нанесення напівпрозорих фарб поверх основного кольору.

А ля прима — різновид техніки живопису, що дозволяє виконати картину за один сеанс. Художник, який використовує таку техніку, закінчує роботу до повного висихання фарб, в той час як традиційний метод малювання передбачає нанесення фарб шар за шаром і очікування, поки черговий шар висохне.

Акварель по-сирому — техніка в акварелі, коли фарба наноситься на змочений водою папір. Метод «по-сирому» часто застосовується в комбінації з роботою аквареллю «по-сухому». Він вимагає від художника точності у виборі кольору і тону.

Наступного заняття учасники планують малювати акриловими фарбами.

Зацікавилися?)) Тоді чекаємо бажаючих щочетверга, о 16:00.


Читайте наші новини на телеграм каналі

15:30
228
Немає коментарів. Ваш буде першим!