Молодіжний форум «Мирополіс» об'єднав молодих лідерів

Молодіжний форум «Мирополіс» об'єднав молодих лідерів

19-21 вересня 2019 року у м. Святогірськ на базі «Перлина Донеччини» відбувся молодіжний форум «Мирополіс», організований у межах Програми ООН з відновлення і розбудови миру, яку реалізують 4 агенції ООН (Програма розвитку ООН, ООН жінки, Фонд ООН у галузі народонаселення, Продовольча і сільськогосподарська організація ООН), у співпраці з багатьма партнерами з числа органів влади та організацій громадянського суспільства Донецької та Луганської областей.

У заході взяли участь 200 молодих осіб із Донецької та Луганської областей, а також активістів і молодіжних лідерів з інших регіонів, включно з Почесним Послом Фонду ООН у галузі народонаселення Марією Єфросініною. Метою заходу є сприяння діалогу щодо миротворчості і соціальної згуртованості між молодими людьми, місцевими громадами та лідерами громадської думки.

Про те, як пройшов Мирополіс є чудове відео, тут за посиланням:

https://www.facebook.com/UNFPA.Ukraine/videos/443500983188633/?v=443500983188633

Небайдужі молоді люди з усієї України зустрілися на Форумі Миру та Безпеки #Мирополіс у Святогірську Донецької області.
Говорили про захист прав і свобод людини, молодіжне лідерство, взаємоповагу та соціальну згуртованість.
Панельні дискусії, квести, майстер-класи, ігри, лабораторії інновацій, кіноклуб: як все було – дивіться у короткому відео із Мирополісу!

Організатори Форуму безмежно вдячні всім партнерам, спікерам та спікеркам за участь і за ваш вклад у розбудову мирного молодіжного простору в Україні! 

Прямуємо вперед разом!


Читайте наші новини на телеграм каналі

21:20
444
Немає коментарів. Ваш буде першим!