Як підвищити туристичну привабливість Білокуракинської ОТГ?

Як підвищити туристичну привабливість Білокуракинської ОТГ?

25 липня о 13:30 в залі засідань Білокуракинської селищної ради (Луганська обл., смт Білокуракине, пл. Шевченка, 6) відбудеться публічна консультація із заінтересованими сторонами щодо покращення туристичної привабливості Білокуракинської ОТГ

На території Білокуракинщини щонайменше 7 туристичних об’єктів, а також мальовничі степи та мілові гори. Однак туристичний потенціал Білокуракинщини використовують не повністю. В основному — через відсутність туристичних маршрутів та туристичної інфраструктури. Через це громада вже зараз втрачає потенційні фінансові надходження та робочі місця.

Громадська організація “Центр UA” разом з мешканцями Білокуракинської територіальної громади, депутатами селищної ради, та громадськими активістами обговорять, як створити необхідні умови для використання туристичного потенціалу в ОТГ.

Питання до обговорення:

  1. Як зробити Білокуракинську ОТГ привабливою для туристів?
  2. Які джерела фінансування мають бути залучені для розвитку туристичного потенціалу громади?
  3. Як зацікавити місцевих підприємців інвестувати в туризм і покращення якості послуг?

Учасники консультації:

  • Сергій Сірик, голова Білокуракинської ОТГ
  • Леонід Сітченко, представник ГО “Центр UA” у Луганській області
  • (Список учасників буде розширюватись)

За додатковою інформацією звертайтесь до Леоніда Сітченка за телефоном (095) 638 69 71 або на пошту leonid.sitchenko@gmail.com.

Проєкт реалізується за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку “U-LEAD з Європою”, що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Програма співпрацює з Мінрегіоном у формуванні багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.


Читайте наші новини на телеграм каналі

07:30
228
Немає коментарів. Ваш буде першим!