Етнофестиваль "Луганщина єднає" у сучасному форматі відбувся в Сєвєродонецьку

Етнофестиваль "Луганщина єднає"  у сучасному форматі відбувся в Сєвєродонецьку

Етнофестиваль «Луганщина єднає» відбувся 18 серпня 2019 року. Організатори: Луганська ОДА за підтримки UN RPP, Громадська організація «Асоціація бджолярів Луганщини «Медова Артіль», Луганська Асоцiацiя органiзацiй осіб з інвалiднiстю, до ініціативи яких доєдналися багато інших партнерів та громадських діячів.

Представники Луганської облдержадміністрації,  Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP,) Громадська організація «Асоціація бджолярів Луганщини «Медова Артіль»,Луганська Асоцiацiя органiзацiй осіб з інвалiднiстю, ГО «Громадський Дім», ГО «Золота надія», Східна Надія, Фундація «Простір»Агентство стійкого розвитку Луганського регіону, Фонд Громад Луганщини «ХОРС», Громадська спілка «Луганська обласна спілка пасічників», Спілка бджолярів Станично-Луганського району, бджологосподарство Апі-Ай-Дар, Кремінський спеціалізований школа-інтернат, Гірська обласна спеціальна загальноосвітня школа-інтернат, Комунальний заклад «Попаснянський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів та гості фестивалю дійсно влаштували подію сучасного формату в місті Сєвєродонецьк, який явно не хватає місту.

Зображення

На фестивалі відбулися:

Зображення

промоція бренду Луганщини, 


Зображення

Зображення

Зображення

виставка ярмарок меду та продуктів бджільництва з різних районів області,

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

виставка робіт творців декоративно-ужиткового мистецтва, 

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

виставка поробок дітей Кремінської спеціалізованої школи-інтернату, Попаснянського районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Лелека», Гірської обласної спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, 

Зображення

громадських організацій осіб з інвалідністю Луганської області. 

Зображення

Крім того пройшли:

вікторина «Моя Луганщина» з брендованими подарунками, 

Зображення

вікторина з солодкими подарунками «Пізнаймо бджільництво разом», 

Зображення

лекція «У чому користь меду»,

Зображення

 меду та продукції бджільництва, 

Зображення

демонстрація Travelbox VR, 

Зображення

майстер-класи для дітей та дорослих (розфарбовування брендованих пряників, вироблення глиняних горщиків, брелоків) та інші цікаві події.

Зображення

Зображення

Зображення

Бабушки творчого колективу «Золота Надія» з міста Золоте весь день запалювали гостей та партнерів Фестивалю своїм майстерським співом та раділи, що ними цікавиться молодь. 

Зображення

Тому: "І єднання поколінь також відбулось на цій події, і це дуже важливо для суспільства в нашому счасному житті"  — зазначила Ганна Борова, радниця з питан примиренн т асоціальної єдності Програми ООН із відновленн та розбудови миру. 

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Етнофестиваль проведено за підтримки Луганської обласної державної адміністрації та Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.




Читайте наші новини на телеграм каналі

12:10
507
Немає коментарів. Ваш буде першим!