Хакатон «Грошофаги та як їх приборкати»

Хакатон «Грошофаги та як їх приборкати»

8 травня за сприянням «GreenLab» команда студентів СНУ ім. В. Даля взяла участь у Всеукраїнському Хакатоні «Грошофаги та як їх приборкати», який проводився Центром фінансової грамотності СНУ ім. В. Даля, Центром Розвитку Корпоративної Соціальної Відповідальності спільно з FutureMagazine, за підтримки Національного банку України та партнерів проекту з фінансової грамотності.

Онлайн-трансляція та робота Менторів проекту, включаючи експертів НБУ, здійснювалась з Навчального центру НБУ м. Київ. Для участі во Всеукраїнському Хакатоні було відібрано 10 команд з усієї України. Наша студентська команда яскраво заявила про себе. Всі учасники отримали відповідні Сертифікати, колосальний досвід, поспілкувалися з експертами в галузі фінансів і банківської справи а також багато цікавих ідей для вдосконалення фінансового досвіду з точки зору управління грошима!

Мультихаб «GreenLab» створений ГО «Фундація «Простір» разом зі Східноукраїнським Національним Університетом імені Володимира Даля за підтримки Проекту ПРООН «Відновлення врядування та примирення в охоплених конфліктом громадах України». 

Зображення

Зображення


Читайте наші новини на телеграм каналі

16:23
411
Немає коментарів. Ваш буде першим!