Амбасадорські команди потрапили на MoDELab. І що з цього вийшло?!

Амбасадорські команди потрапили на MoDELab. І що з цього вийшло?!
До медіа-команд MoDELab потрапили і деякі амбасадорські команди. Пеший модуль навчань проходив в Зумі, але за його підсумками вже практикувалися робити соціально-корисні відео. Практично всі відео амбасадорських команд так і вийшли про самих Амбасадорів та їх діяльність. Всі ці відео, надані членами ГО «Амбасадори Миру» ми такі вирішили розмістити окремо.

Особливо цікаві ті, в якіх розповідають самі діти та молодь. В наступних новинах опублікуємо вже більш професійні відео, зняті на професійному обладнанні, яке надано Програмою ООН із відновлення та розбудови миру. Але, для порівняння, все ж подивіться спочатку ці, зняті власними зусиллями за допомогою власних гаджетів, розміщені нижче.

А потім вже просто порівняєте з більш професійно відзнятими на послідуючих практикумах MoDELab, які ми розмістимо поступово в наступних новинах.

А поки, ось, дивіться та насолоджуйтеся. 
Про те, хто такі Амбасадори миру та що вони роблять і для кого, дивіться в серії відео сюжетів, розміщених за посиланням на сторінці ГО «Амбасадори миру»  за посиланням тут:

http://ndo.lg.ua/places/news/497/741

Джерело: ГО «Амбасадори Миру».


Читайте наші новини на телеграм каналі

14:25
152
Немає коментарів. Ваш буде першим!