​Мотивувати досягати цілей! Новий мурал з’явився на амбсадорській школі в Кремінній, що на Луганщині.

​Мотивувати досягати цілей! Новий мурал з’явився на амбсадорській школі в Кремінній, що на Луганщині.
«Необхідно вміти ставити цілі та працювати над розвитком щоб досягати їх» — зроблено висновок в рамках онлайн-зустрічі «Art-ЛАБОРАТОРІЯ» для міста Кремінна, що на Луганщині.

Як, звісно 25 листопада зібралися поспілкуватись в форматі «Art -ЛАБОРАТОРІЯ» та в Zoom обговорили питання майстерності розпису муралів та обирали разом з громадськістю, владою та молоддю, макет, що підготували муралісти для громади з його глибоким концептом – мотивувати займатися самоосвітою та добре вчитися в школі, ставити та досягати цілей у власному житті.

Зображення

Як звісно, практика появи муралів в громадах свідчить, що як правило, вони стають центром уваги громадян, які автоматично починають думати та облаштовувати місця біля муралів для відпочинку, наприклад. Біля муралів з’являються лавочки та міні паркові зони, світло та підсвітка, висаджуються гарні рослини та з’являються алейки.

Вони можуть згодом стати і площадками для фотографування та роздумів, згуртування громадян, відкритими площадками для діалогів, гарно вливають на настрій громадян.

Важливо – що доступ до них мають всі та сірі вулиці починають дихати яскравими красками та позитивно впливають на психологічний стан людей.

Зображення

Цей мурал появився завдяки Яну Птушко – відомого муралісту з Луганщини та активної Амбасадорки Миру, Яни Гарькавець за підтримки соціально-активних педагогів, волонтерів з числа молоді Кремінська ЗОШ № 4 та в рамках співпраці з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН:

Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.


Читайте наші новини на телеграм каналі

11:05
252
Немає коментарів. Ваш буде першим!