Онлайн дискусія на тему: "Адвокація інтересів різних груп в умовах карантину та близькості до лінії зіткнення"

Онлайн дискусія на тему: "Адвокація інтересів різних груп в умовах карантину та близькості до лінії зіткнення"

Захід відбудеться 27 жовтня о 14:00.

Чи можлива адвокація під час збройного конфлікту А під час тотального карантину Чи є взагалі сенс і потреба в ній, коли потрапляємо у такі турбулентності
І раніше адвокація не була простою справою. Довгостроковий процес, який тривав роками, під час яких вибудовуються партнерства, підтримка, комунікація з ключовими сторонами, роз’яснення громадськості чому актуальна тематика важлива, для чого це потрібно та яку користь, в кінці кінців, ми всі отримуємо. Не завжди вона знаходить підтримку серед наших партнерів та навіть тих, заради інтересів кого здійснюється. Саме про ці питання ми спробуємо розібратись з нашими експертами.

Зокрема обговоримо:
виклики та перепони останніх років у адвокаційній діяльності
як впливає близькість збройного конфлікту на ведення адвокаційних заходів
чи можуть карантинні обмеження окрім викликів відкривати і потенційні можливості
яким чином громадський сектор може підвищити свою спроможність у здійсненні ефективної адвокаційної кампанії

Наші експерти:

Тетяна Дурнєва
Працює в громадському секторі з 2002 року. Займається проведенням адвокаційних кампаній на місцевому і національному рівні та розвитком локальних громадських ініціатив. У 2006-2014 рр. успішно реалізувала Донецьку програму з розвитку велосипедної інфраструктури, контролю над тютюном та алкоголем, підвищення безпеки дорожнього руху шляхом проведення комплексних адвокаційних кампаній. З грудня 2013 по червень 2014 року Тетяна була ініціатором та співорганізатором численних проукраїнських заходів в Донецьку. Координаторка національної адвокаційної кампанії #КоженГолосВпливає.

Олександр Равчев — Консультант з адвокації та комунікації громадських і благодійних ініціатив. Громадський і політичний діяч, фахівець з комунікації та освіти, член правління піар-агенції Клуб Піранья. Зовнішній експерт ГО «Інститут миру і порозуміння». У попередні роки: керівник напряму комунікації проекту USAID «Громадяни в дії» Українського незалежного центру політичних досліджень. Експерт УКФ у 2019 році.

Юрій Антощук — Голова Фонду «Об'єднання», майстер-фасилітатор Британської Ради, співзасновник OpenSchool (TM), тренер з нових медіа та розвитку громад, Програма розвитку ООН залучала Юрія в якості національного консультанта по розробці методології й організації партисипативного дослідження та профілювання громад у сфері безпеки та соціальної згуртованості у Донецькій, Запорізькій областях.

Тематичну зустріч модеруватимуть:
Максим Єлігулашвілі
Людмила Василенко

Не пропустіть нагоди дізнатися про дієві практики та інструменти провідних організацій та ініціативних груп в адвокаційних кампаніях. Підготуйте та задайте експертам своє питання в прямому ефірі і обов'язково отримайте на нього відповідь.

Участь в онлайн дискусіях безкоштовна та потребує попередньої реєстрації за покликанням https://forms.gle/MuuGfVWz3MqNsDmD8

Захід організовано за сприяння Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Шість відкритих дискусій про соціальну згуртованість ВПО, літніх людей, ЛГБТКІ, людей з інвалідністю та ромів вже наступного тижня з 27 жовтня по 29 жовтня!

Що це і для кого?

Публічний онлайн захід, який складається із шести віртуальних обговорень, об’єднаних спільною тематикою. Тривалість дискусій до 2 годин, трансляція яких відбуватиметься на різних цифрових платформах — YouTube, Facebook та інформаційних сайтах.

До обговорення запрошуються громадські активісти, люди з підконтрольних уряду України територій Донецької та Луганської областей, інших регіонів України, зацікавлені у темах, запропонованих до обговорення.

Більше 20 спікерів/експертів протягом трьох днів ділитимуться власним досвідом та вестимуть предметні дискусії навколо ключових проблем та загроз, які виникають у впровадженні ініціатив по захисту прав та інтересів ВПО, особливо жінок, молоді та літніх людей, ЛГБТКІ, ромів.

Детальніше про захід https://www.facebook.com/events/718033322389056/?active_tab=discussion

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.


Читайте наші новини на телеграм каналі

10:30
293
Немає коментарів. Ваш буде першим!