«СТОП БУЛІНГ: протидія жорстокості та насильства»

«СТОП БУЛІНГ: протидія жорстокості та насильства»

2 жовтня у Ярівській ЗОШ І – ІІІ ступенів для учнів 6 – 8 класів навчального закладу Лиманської ОТГ, що на Донеччині, Амбасадоркою миру Кришкевич Вакторією було проведено тренінг «СТОП БУЛІНГ: протидія жорстокості та насильства». 

Мета заходу:

— ознайомити учнів з визначенням ознак фізичного, психологічного чи сексуального насильства над дітьми;

— ознайомити з поняттям «булінг» і його запобіганню у школі;

— надати інформацію про закони, що захищають жертву.

— провести анкетування на виявлення схильності до емпатії. 

Зображення

Емпатія — здатність людини співчувати, переживати емоційний стан іншої людини, як особистий. Це стійка властивість особистості, її важко виховати і важко побороти.

Зображення

Таким чином, в результаті заходу, його учасники ссистематизували знання з теми «Булінг» та виробили вміння використовувати набуті знання під час вирішення різноманітних ситуацій у всіх сферах звичайнолшо життя.

Вікторія Кришкевич,

Амбасадорка миру UN RPP,

педагогиня Ярівській ЗОШ І – ІІІ ступенівˆ

Лиманська ОТГ, Донецька область.


Зображення

Захід проводився в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.


Читайте наші новини на телеграм каналі

11:35
393
Немає коментарів. Ваш буде першим!