Продовжуємо шукати порозуміння щодо впровадження "універсального дизайну"

Продовжуємо шукати порозуміння щодо впровадження "універсального дизайну"

Місто Попасна. В цьому місті теж є проблеми з доступом маломобільних груп населення та осіб з инвалідністю. Шукаємо порозуміння й тут щодо забезпечення зручностей для людей та реалізації «універсального дизайну». Луганська Асоціація організацій осіб з інвалідністю продовжуе роботу в рамках реализації проекту "Інклюзівна мережа Громадських радників Луганської області."

Зустрілися з директором КЗ « Попаснянський районний центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю» «Лелека» Овчаренко Наталією Миколаївною.

Зображення

Цей центр потребує ремонту ганку (пандус), обговорили на зустрічі також можливе створення паркувальних місць. Інженером були зроблені заміри та креслення.

Зображення

Також відвідали разом з Нечипуренко Тимофієм Юрійовичем, який очолює комітет доступності районної адміністрації, приміщення Будинку Культури м. Попасна. Тут є питання з приводу облаштування санвузла, встановлення поручнів та пандуса.

Зображення

Спортивний комплекс «Богатир» також потребує косметичного ремонту пандуса, та встановлення невеликого даху над ним (наддашку).

Зображення


Відбулась приемна зустріч з мером Попасної - Онищенко Юрієм Івановичем, який дуже опікуеться доступністю та благоустріем у місті. 

Зображення

Відвідали з ним ряд об’ектів які ремонтуються відповідно нормам ДБН.

Зображення

Варто відзначити його вагомий внесок в підтримці людей з інвалідністю. Наприклад, найближчим часом будуть вручені ключі від квартири члену Параолімпійської Збірної з пауерліфтингу - Олійник Наталії. Ця квартира повністю облаштована під потреби чемпіонки. 

Зображення

Вітаємо та бажаємо нових перемог !


Читайте наші новини на телеграм каналі

13:25
434
Немає коментарів. Ваш буде першим!