Прозасідала обласна координаційна рада з питань реалізації в Луганській області проектів, програм

Прозасідала обласна координаційна рада з питань реалізації в Луганській області проектів, програм

20 лютого у «GreenLab» відбулось засідання обласної координаційної ради з питань реалізації в Луганській області проектів, програм та ініціатив Європейського Союзу, Програми розвитку Організації Об"єднаних Націй, інших міжнародних організацій

В ході заходу були представлені основні напрями та результати роботи з реалізації Стратегії розвитку Луганської області, напрями координації проектів з міжнародними партнерами в Луганської області на наступний рік.

Зображення

У форматі відкритої дискусії обговорено питання взаємодії та співпраці органів держаної влади та інституцій громадянського суспільства для розвитку Луганської області, визначено шляхи покращення координації органів влади та міжнародних організацій задля підвищення ефективності міжнародної технічної допомоги, визначені завдання та напрями подальшої співпраці.

Зображення

Нагадаємо, що Мультихаб «GreenLab» є прикладом успішної взаємодії та пертнерства громадського сектору, органів влади, освітніх установ, міжнародних та громадських організацій. У 2015 рооці проект «Створення діалогової платформи-мультихаба «GreenLab» для активних членів громади» було включено до актуалізованої Стратегії розвитку Луганської області до 2020 року за кошти міжнародної технічної допомоги. Вже сьогодні цей проект отримав свого втілення та актуалізовано ГО «Фундація «Простір» разом зі Східноукраїнським Національним Університетом імені Володимира Даля за підтримки Проекту ПРООН «Відновлення врядування та примирення в охоплених конфліктом громадах України».


Читайте наші новини на телеграм каналі

21:15
502
Немає коментарів. Ваш буде першим!