Засідання Робочої групи в Біловодській громаді

На порядку денному Робочої групи було розглянуто наступні питання:

1. Щодо долучення Біловодської громади до Глобальної Флагманської ініціативи ООН Жінки «Безпечні міста та безпечні громадські простори». — Дарья Мальцева
2. Представлення інклюзивного громадського радника Біловодської СТГ – Ганна Борова
3. Звіт по заходу «Тиждень з поліцейським та рятівником у закладах освіти Біловодської СТГ» — Віталій Лисак, Савченко Денис, Харьковец Дмитро
4. Представлення інклюзивного громадського радника Біловодської СТГ – Ганна Борова
5. Щодо створення «Електронної громадської асамблеї Луганщини» — Еміль Коренєв

Серед питань, що розглядалися, була й презентація роботи, пов'язаної з формуванням міжрегіональної мережі інклюзивних громадських радників.

В Біловодську працює та таку функцію радника на волонтерських засадах виконує Таісія Козюменська, яка закінчила спеціальну школу ПРООН «IncSchool» та стала членкинею мережі радників, які займаються питаннями просуванням культури інклюзії та іншими цікавими справами (наприклад громадським моніторингом доступності популярних у населення об'єктів) по створенню безбар'єрного середовища, тощо.

Слід зазначити, що пам'ятний знак — статуетка «Світ без обмежень» переможців онлайн-конкурсу «Кращий Інклюзивний соціальний об'єкт громади 2021» поїхав цього року до закладу — Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Біловодської селищної ради Луганської області області.

Дякуємо Всім хто долучився до Робочої групи.

Будемо раді бачити Всіх охочих на наступному засіданні 25 листопада об 11 00 за посиланням https://undp.zoom.us/j/85473243406.

Немає коментарів. Ваш буде першим!