Міський пікнік у Дружківці

Міський пікнік у Дружківці

Як розказати про налагодження конфліктів, права людини, безпекову складову у суспільстві, сортування сміття, яке врятує екологію та ще багато чого для громади? Все це можливо, якщо зібрати людей в одному місці як це зробили ми, та провести Міський пікнік! Під час проведення заходу кожен бажаючий долучився до активності, які відбувались у сквері «Ювілейний» у місті Дружківка 14 вересня.

Кожен бажаючий міг долучитись до чудової настільної гри «Світ без обмежень» та під час складання головоломки більше дізнатись про Цілі сталого розвитку за допомогою QR- коду.

Діти шкільного віку мали змогу погратись у збільшену в декілька разів настільну гру, вірніше «наземну», в якій йшлося про небезпечні ситуації, з якими можуть стикнутись діти в повсякденному житті.

Лекційна та практична зона з сортування сміття збирала навколо себе небайдужих еко-активістів та тих, хто вперше почув про те, що екологічна ситуація в місті залежить від кожного з нас.

Проведення для дітей психотерапії та психологічної корекції, заснованій на мистецтві та творчості для зняття напруги, та покращення самопочуття відбувалась через арт-терапію.

Звісно не обійшлось без конфліктів, а точніше без розмови про них і про шляхи їх вирішення.

Ввечері кожен мав можливість подивитись відео-ролики про життя представників міста Дружківка, та інших людей з інвалідністю за для актуалізації теми безбар’єрності в суспільстві.

Про цю подію писали тут:

Захід частково підтримано Амбасадорками миру UN RPP: Колесникова Ганна Миколаївна, Матвєєва Галина Олександрівна, які працюють в Дружківці, Донецької області та завдяки фінансуванню локації Пкніка «НАЛАГОДЖЕННЯ ДІАЛОГІВ: МОЛОДЬ ЗА МИР У ГРОМАДАХ» в рамках підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

#ambassadorsofpeace_unrpp


Зображення

Захід проводився в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.




Читайте наші новини на телеграм каналі

19:10
267
Немає коментарів. Ваш буде першим!