​Щоб жити у мирі, варто шукати те, що зближує, а не роз’єднує людей...

​Щоб жити у мирі, варто шукати те, що зближує, а не роз’єднує людей...

Такого висновку дійшли учасники тренінгу «Шануємо себе та інших» Золотівської багатопрофільної гімназії, який відбувся 19.09.2019 року. Учні ознайомилися зі складовими стратегії самореалізації, вчилися розвивати життєві навички толерантності, протидіяти дискримінації.

 Переконалися, що повага до відмінностей не залишає місця для упередженості й ворожнечі. А також потренувалися діяти командою.

Зображення

Визначили життєві навички, які понесуть у подальше доросле життя. Діти жваво реагували на всі вправи та завдання: об’єднувалися, отримували позитивні емоції, вчилися слухати і чути, пізнавати один одного та співчувати, вчилися довіряти одне одному, краще розуміти себе та інших! Вони стали одним колективом, в якому комфортно розвиватися й вчитися надалі, і самі проявили ініціативу провести тренінги для дітей молодшого віку.

Зображення

Така робота допоможе згуртувати всю гімназію, як єдиний цілісний організм, що звичайно корисно для всіх учасників освітнього процесу.

Проведення подібних тренінгів – надзвичайно позитивна і корисна практика!

Дякую Школі Амбасадорів, за те, що навчили й надихнули!

Заїка Людмила Анатоліївна,

Амбасадорка Миру UNRPP,

заступник директора з виховної роботи Золотівської багатопрофільної гімназії Попаснянської районної ради Луганської області.


Зображення

Захід проводився в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.


Читайте наші новини на телеграм каналі

12:45
311
Немає коментарів. Ваш буде першим!